Te invit la workshop-ul de Constelații de Familie din data de 5 mai 2018


Eu și copilul meu !
In momentul în care apare un copil în viața noastră, ne dorim să fie sănătos, fericit, să crească cu cât mai puține obstacole posibile!
Ce trebuie să știm este că noi cu toată istoria noastră de familie influentăm dezvoltarea copiiilor noștri !
Dacă noi reușim să vedem și să lucrăm cu propriile noastre blocaje, copiilor noștri nu le ramane decat sa evolueze !
Dacă ai un copil mic sau mai mare care nu se dezvoltă cum ți-ai dori, nu te mai înțelegi cu el sau oricare ar fi situația prin care treci te astept cu drag la acestă întâlnire !


Facilitator Psihoterapeut Carmen Bontas 
Adresa Ploiesti str Vaslui nr. 29
Înscrierile se fac telefonic 0722368006
Cost promoțional 100 lei
Program 10.00 - 14.00

Workshop "Constelații de Familie"
organizat la Ploiești în data de 31 martie 2018


Înscrieri și informații suplimentare la telefon 0722368006

Te invit la workshop-ul de Constelații de Familie organizat la Ploiești în data de 31 martie 2018 Viata noastra opereaza intr-o conștiință sistemica in care toate evenimentele sunt interconectate, iar catalogarea lor ca „bune” sau „rele” nu are nici o relevanta. Totul ESTE!

Totul, dar absolut totul, petrecut in trecut sau in prezent la nivel de arbore genealogic - transgenerational, are o influența asupra vieții fiecarui individ din sistem. Generațiile prezente culeg ceea ce strămoșii lor au semanat, de la cei mai îndepărtați, chiar neștiuți, până la cei contemporani.

Facem parte dintr-o rețea complexa si toți cei care aparțin familiei au acest drept egal de a aparține Ei, indiferent de ceeea ce poate au facut…

Din punctul de vedere al Constelatiilor familiale – metoda terapeutica, conceputa de Bert Hellinger, familiei apartin atat membrii ei obisnuiti cat si frații si surorile vitregi, partenerii din relațiile anterioare sau aventuri extraconjugale, cei adoptati si părinții naturali ai adoptatului dar si toți cei care au suferit de pe urma vreunui membru al familiei, victimele de razboi sau victimele crimelor, impreuna cu criminalul, copiii născuți morti, cei avortați, sarcinile pierdute, persoanele alungate sau renegate de familie, cei disparuti, sinucigasii, copiii dati spre adopție sau cei rezultati din legaturi extraconjugale. Realizam astfel încărcătură energetica uriașa care se manifestă vectorial printr-un individ.

Suntem o sumă de experiențe transmise din generație în generație, iar gradul de energie armonica rezultata din acestea, da fericirea noastra!

Se pare ca acest sistem complex are propriile mecanisme de autoreglare, iar atunci cand nu este respectata legea egalitatii de apartenenta sau cea a precedentei aparitiei in sistem, in familie apar indivizi care au dificultati de a face fata vieții la locul de munca, in viață de cuplu, in relațiile sociale, indivizi cu tendinte de suicid, dependenți de alcool, de jocuri de noroc, apar persoane cu dizabilități, boli cronice sau care sufera de infertilitate.

Raporturile cu părinţii poarta cea mai puternica amprenta, astfel ca, atunci cand unul dintre genitori lipseste sau are o implicare superficiala sau pur si simplu nu se poate conecta cu propriul copil, acesta este lipsit de experienta oglindirii, de învățarea atributelor rolului respectiv si ajunge să resimta dificila dezvoltarea sentimentului propriei ființe, a increderii si stimei de sine. Dependentele, bulimia, anorexia, depresia, obezitatea, schizofrenia, bolile cronice sunt tot atatea somatizari ale unor raporturi emotionale deficitare sau a incalcarii unei ordini firești in sistemul de familie.

O intreaga istorie te leaga de intregul tău neam pe linie materna si paterna, iar pentru dezvoltarea armonioasa si ușurarea situațiilor pe care poate, le traiesti este indispensabil să-ți îndrepți gandurile catre strămoși.

Daca ceva din tine rezonează cu aceste rânduri, te invit sa participi la acest workshop. Facilitator Psihoterapeut Carmen Bontas Program 10.00 - 14.00 cu pauze de confort. Cost 100 lei Grup minim 7 persoane -maxim 12 persoane. Locația Str. Vaslui nr 29 Ploiești


Facebook